14.5 C
Trbovlje
nedelja, 19. septembra 2021
ZON.siAktualnoFOTO: Gasilci dvakrat na isto mesto

FOTO: Gasilci dvakrat na isto mesto

Včeraj okrog 17. ure je na Uničnem v občini Hrastnik za20161023_175659gorelo na deponiji komunalnih odpadkov. Delavec KSP Hrastnik je odpadke prekopal z delovnim strojem, gasilci PGD Hrastnik mesto, Dol pri Hrastniku in Marno pa so požar s skupnimi močmi pogasili. Gasilci so zaposlenim na deponiji naročili naj odpadke, zaradi možnosti ponovnega vžiga, po potrebi polivajo z vodo. Odpadki so ponovno zagoreli ob 2.20 uri zjutraj. Gasilci z Dola in Hrastnika so požar pogasili.

20161023_175807“Gašenje sicer ni bilo preveč zahtevno, bo pa še nekaj časa trajalo, saj gre za globinski požar in je potrebno premakniti ogromno količino odpadkov, da bodo gasilci sploh prišli do jedra požara”, nam je pojasnil Slavko Draksler, član PGD Hrastnik mesto.

Oljni madež na trboveljskem parkirišču

Gasilci Gasilskega zavoda Trbovlje so se včeraj popoldan spopadli s čiščenjem dveh oljnih madežev. Prvi, velik kar 15 kvadratnih metrov, je nastal pred vhodom stanovanjske stavbe na Savinjski cesti v Trbovljah. Še en oljni madež, velik 10 kvadratnih metrov, pa je zaradi iztekanja olja iz vozila nastal na parkirišču v Gabrskem v občini Trbovlje. O obeh dogodkih so bili obveščeni policisti PP Trbovlje.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Toliko povpraševanja, da bodo v Zasavju cepili še v soboto in nedeljo

Iz zasavskih cepilnih centrov na pragu tega konca tedna sporočajo, da odpirajo tudi sobotne termine za namen cepljenja, v Zagorju pa bodo cepili celo...