10.7 C
Trbovlje
četrtek, 5. oktobra 2023
ZON.siŠportFOTO: Zmaga Zagorjank

FOTO: Zmaga Zagorjank

Zagorske rokometašice so na tekmi v dvorani osnovne šole Stopiče z rezultatom 24:27 premagale ekipo ŽRK Krka. Tekmo je spremljalo okrog 150 gledalcev, sodila pa sta Tomaž Kržan in Matic Romih.

Zagorska ekipa je igrala v zasedbi Perič A., Golob, Stanko, Čečkova, Panger, Rebolj, Voglar, Ražem, Skrinjar, Vrbnjak, Ljepoja, Perič I., Matavš pod vodstvom trenerja Bojana Voglarja.

Slab začetek, dober konec

Po uvodnih minutah so domačinke v 10 minuti vodile za eno točko, po napakah Zagorjank jim je uspelo prednost še povečati in tako je bil rezultat v 14. minuti 7:4.

Zagorjanke so počasi le strnile svoje vrste. Z bolj čvrsto obrambo so v 26 minuti prvega polčasa preko najboljše strelke tekme Stanko izenačile na 10:10.  Domačinke so še zadnjič na tej tekmi povedle na 11:10 v 27 minuti . Zagorjanke so s tremi goli v zadnjih minutah prvega polčasa postavile rezultat na 12:13.

V drugem polčasu so Zagorjanke zaigrale veliko bolj organizirano. V 36 minuti so povedle na 13:17, sledile so minute izenačene tekme, nato je Zagorjankam v 41. minuti uspelo povesti za pet zadetkov prednosti (15:20). V 49. minuti je sledil še en zadetek Zagorjank, nato pa je sledil “strelski mrk”. Domačinke so v zadnjih treh minutah pred koncem prišle na le en gol zaostanka. Izkušene Zagorjanke so v  zadnjih minutah pripeljale Zagorje do zaslužene zmage s končnim rezultatom 24:27.

Fotogalerija:

 

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Štiri stanovanja, najcenejše 9000 evrov, najdražje 25 tisočakov

Kar štiri stanovanja v isti stavbi so naprodaj. Občina Hrastnik bo v zasebne roke prodala nepremičnine na naslova Cesta 1. maja 44 v Hrastniku.  Stanovanje...