-- OGLAŠEVANJE --

FOTO: Zmaga Zagorjank

-- OGLAŠEVANJE --

Zagorske rokometašice so na tekmi v dvorani osnovne šole Stopiče z rezultatom 24:27 premagale ekipo ŽRK Krka. Tekmo je spremljalo okrog 150 gledalcev, sodila pa sta Tomaž Kržan in Matic Romih.

Zagorska ekipa je igrala v zasedbi Perič A., Golob, Stanko, Čečkova, Panger, Rebolj, Voglar, Ražem, Skrinjar, Vrbnjak, Ljepoja, Perič I., Matavš pod vodstvom trenerja Bojana Voglarja.

Slab začetek, dober konec

Po uvodnih minutah so domačinke v 10 minuti vodile za eno točko, po napakah Zagorjank jim je uspelo prednost še povečati in tako je bil rezultat v 14. minuti 7:4.

Zagorjanke so počasi le strnile svoje vrste. Z bolj čvrsto obrambo so v 26 minuti prvega polčasa preko najboljše strelke tekme Stanko izenačile na 10:10.  Domačinke so še zadnjič na tej tekmi povedle na 11:10 v 27 minuti . Zagorjanke so s tremi goli v zadnjih minutah prvega polčasa postavile rezultat na 12:13.

V drugem polčasu so Zagorjanke zaigrale veliko bolj organizirano. V 36 minuti so povedle na 13:17, sledile so minute izenačene tekme, nato je Zagorjankam v 41. minuti uspelo povesti za pet zadetkov prednosti (15:20). V 49. minuti je sledil še en zadetek Zagorjank, nato pa je sledil “strelski mrk”. Domačinke so v zadnjih treh minutah pred koncem prišle na le en gol zaostanka. Izkušene Zagorjanke so v  zadnjih minutah pripeljale Zagorje do zaslužene zmage s končnim rezultatom 24:27.

Fotogalerija:

 

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Iz pašnika v Ravenski vasi je neznani tat odpeljal koze

PP Trbovlje Policisti so obravnavali prijavo kaznivega dejanja zatajitve. Prijaviteljica je na območju Trbovelj izgubila mobilni telefon znamke Xiaomi Redmi note 11, ki si ga...
-- OGLAŠEVANJE --