-- OGLAŠEVANJE --

FOTO: Zgodilo se je točno to, kar so si želeli – obiskovalci so bili zelo presenečeni!

Po izjemnih nastopih za različne okuse, se Rdeči revirji iz Hrastnika selijo v Zagorje. Poglejmo najprej, kaj se je v štirih dneh festivala dogajalo v Hrastniku.

-- OGLAŠEVANJE --

Gibalne predstave, plesni in pevski nastopi, koncerti, ulični performansi, delavnice, kulinarika in odlično predpoletno vzdušje so zaznamovali vse štiri dni hrastniških Rdečih revirjev.

Mojca Ulaga, koordinatorka in del organizatorske ekipe festivala, je poudarila, da je v ozadju ekipa ljudi, ki je sposobna pripraviti številne dogodke v štirih dneh. Povedala nam je, da je bil hrastniški del festivala, ki je predvsem ulični, dobro obiskan. “Zagotovo je bil festival uspešen v smislu realizacije vsega, kar smo si zadali. Še več, dodali smo še dve cirkuški predstavi, ki sta bili silno odmevni. Zgodilo se je to, kar si želimo. Predstavi sta presenetili in pritegnili mimoidoče, ki so se ustavljali in priključili,” je povzela. Pohvalila je še okroglo mizo, kjer je več udeležencev govorilo o starih hrastniških objektih in možnostih uporabe v kulturne namene. Idej je bilo ogromno, Ulaga dopušča možnosti, da se iz pogovora rodi tudi kakšno partnerstvo in razvoj ter izvedba idej.

Po mnenju koordinatorke je petkov kabaret žive ljudsko-elektronske glasbe v kombinaciji z zvokom materialov še posebno navdušil gledalce. “Predstava 6 nastopajočih iz Češke v kombinaciji glasbe, lutk in tudi drugih žanrov, je bila res navdihujoča,” je še dodala Ulaga in pohvalila tudi zasavsko kulinariko, ki je navdušila tuje nastopajoče.

S četrtkom se dogajanje prestavi v Zagorje, kjer bo za začetek na sporedu film Moč narave povezuje, ki spodbuja solidarnost mladih skozi film in nogometni turnir.

FOTOGALERIJA (arhiv Rdeči revirji, Branko Klančar in Simon Tanšek):

Za vsak okus se kaj najde – hrastniški program festivala Rdeči revirji

 

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

GLASUJTE: Ali smo Zasavci nogometni navijači ali nas to ne zanima?

Zanima nas, ali boste spremljali tekmo prvenstva med Slovenijo in Anglijo, ki bo odločala o prihodnosti domačih navijačev?
-- OGLAŠEVANJE --