1.1 C
Trbovlje
četrtek, 9. februarja 2023
ZON.siAktualnoEnemu delo za nedoločen čas, trije do pripravništva

Enemu delo za nedoločen čas, trije do pripravništva

Občina Trbovlje zaposluje. Za nedoločen čas zaposlijo svetovalca v oddelku za okolje in javne gospodarske službe, trem pa ponujajo možnost opravljanja pripravništva. Prijave sprejemajo do 18. januarja.

Zaposlijo pripravnike s področja arhitekture, prava in ekonomije

Občina išče kandidata, ki bo opravljal naloge v nazivu svetovalec III. Imeti mora najmanj 7 mesecev delovnih izkušenj in visoko strokovno izobrazbo ali prvo bolonjsko stopnjo smer ekonomija, poslovna, organiziranje dela, poslovodenje ali management. Zaposlitev je za poln delovni čas, s šestmesečnim poskusnim delom.

Tudi letos bodo na občini mladim ponudili možnost pridobitve prvih delovnih izkušenj, in sicer s področja arhitekture, prava in ekonomije. Opravljali bodo delo svetovalca v oddelku za premoženjske zadeve, v oddelku za finance, proračun in družbene dejavnosti za obdobje 10 mesecev in pa delo strokovnega sodelavca v kabinetu županje za obdobje 8 mesecev.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Tomaž Berginc: Kljub vsem izzivom lanskega leta smo podirali rekorde

Rekordna prodaja, številke pa že tako daleč, da ciljno ravnino 200 milijonskega mejnika praktično vidijo v daljavi. Zaradi nadpovprečnega uspeha, ki ga Tomaž Berginc,...
X