17.5 C
Trbovlje
nedelja, 19. septembra 2021
ZON.siAktualnoEnemu delo za nedoločen čas, trije do pripravništva

Enemu delo za nedoločen čas, trije do pripravništva

Občina Trbovlje zaposluje. Za nedoločen čas zaposlijo svetovalca v oddelku za okolje in javne gospodarske službe, trem pa ponujajo možnost opravljanja pripravništva. Prijave sprejemajo do 18. januarja.

Zaposlijo pripravnike s področja arhitekture, prava in ekonomije

Občina išče kandidata, ki bo opravljal naloge v nazivu svetovalec III. Imeti mora najmanj 7 mesecev delovnih izkušenj in visoko strokovno izobrazbo ali prvo bolonjsko stopnjo smer ekonomija, poslovna, organiziranje dela, poslovodenje ali management. Zaposlitev je za poln delovni čas, s šestmesečnim poskusnim delom.

Tudi letos bodo na občini mladim ponudili možnost pridobitve prvih delovnih izkušenj, in sicer s področja arhitekture, prava in ekonomije. Opravljali bodo delo svetovalca v oddelku za premoženjske zadeve, v oddelku za finance, proračun in družbene dejavnosti za obdobje 10 mesecev in pa delo strokovnega sodelavca v kabinetu županje za obdobje 8 mesecev.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Toliko povpraševanja, da bodo v Zasavju cepili še v soboto in nedeljo

Iz zasavskih cepilnih centrov na pragu tega konca tedna sporočajo, da odpirajo tudi sobotne termine za namen cepljenja, v Zagorju pa bodo cepili celo...