-- OGLAŠEVANJE --

Edina kandidatka za ravnateljico že ima načrte za naprej

Na prosto delovno mesto za ravnateljico glasbene šole Hrastnik se je prijavila ena kandidatka, ki je že prejela podporo občinskega sveta.

-- OGLAŠEVANJE --
Polona Kovač

Na razpisu za ravnatelja glasbene šole Hrastnik, ki je bil objavljen v začetku meseca marca, je prispela ena prijava. Edina kandidatka za novo 5-letno mandatno obdobje je Polona Kovač, ki že zdaj ravnateljuje glasbeni šoli. Trenutno ravno sprejemajo nove učence.

Postopek imenovanja pa še ni zaključen. “Najprej se bo sestal svet šole in vlogo poslal še v pregled in mnenje na Ministrstvo za vzgojo in izobraževanje. Predvideno v juniju se bo svet zavoda ponovno sestal in odločal,” je povedala ravnateljica, ki je na aprilski seji za nov mandat že prejela podporo hrastniškega občinskega sveta. Nov mandat se prične s 1. septembrom.

Ima pa ravnateljica, ki bo najverjetneje to mesto zasedala še nadaljnjih 5 let, tudi vizije za naprej. “Želja je, da bi še naprej uspešno delovali, imeli veliko učencev, s katerimi bi se lahko predstavili v vseh programih. Potrebna bo tudi energetska sanacija zgradbe in menjava strehe, ki je že v zelo slabem stanju,” je razložila Kovač in spomnila, da imajo sredstva za pripravo projekta že rezervirana. Letos pripravljajo projekt, v naslednjem letu pa naj bi ga realizirali.

Hrastniški učenci instrumentalisti posegli po najvišjih mestih

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

FOTO: Zgodilo se je točno to, kar so si želeli – obiskovalci so bili zelo presenečeni!

Gibalne predstave, plesni in pevski nastopi, koncerti, ulični performansi, delavnice, kulinarika in odlično predpoletno vzdušje so zaznamovali vse štiri dni hrastniških Rdečih revirjev. Mojca Ulaga,...
-- OGLAŠEVANJE --