23.8 C
Trbovlje
sreda, 28. julija 2021
ZON.siAktualnoDolanka stisnila zobe in uresničila željo

Dolanka stisnila zobe in uresničila željo

Simpatična Dolanka, Jolanda Podmenik, ki že 15 let dela v cvetličarstvu in aranžerstvu je stisnila zobe in si uresničila željo – imela bo svojo cvetličarno na Dolu pri Hrastniku.

Delo s cvetjem jo sprošča, “to je moje največje veselje” pravi Podmenikova, takoj zatem pa delo z ljudmi, kar je v cvetličarskem poslu zelo pomembno – “delamo za ljudi, za stranke, za vse tiste, ki imajo radi cvetje.”

Vrata cvetličarne bo za prve obiskovalce odprla 31. avgusta 2017 ob 10. uri.

Vsak je dobrodošel, z nasmeškom povabi cvetličarka. Ob otvoritvi lokala bodo za glasbeno vzdušje poskrbeli kvartet Oljka ter citrarka Urša Šmid. Poleg lepega cvetja in bogatega darilnega programa, ki bo pripravljen za nakup že prvi dan, bodo gostje lahko poskusili tudi kulinarične prigrizke kuharskega mojstra Branka Podmenika.

Cvetličarna Joli bo odprta vsak dan od ponedeljka do petka od 7.30 in 12.30 uro ter med 13.30 in 18. uro. Sobote do 13. ure.

 

Ne le nakup nakup cvetja in zavijanje

Dolska cvetličarna bo imela bogat darilni program z zanimivimi izdelki, obljublja Podmenikova. Rezano cvetje in lončnice, aranžirane izdelke in zavijanje daril. Po novem bo na Dolu tudi velika izbira sveč, izdelava pogrebnih vencev ter brezplačna okrasitev mrliške vežice po vsem Zasavju.

In zakaj bo dolska cvetličarna najboljša izbira? Jolanda Podmenik navdušeno pojasni: “Delamo vse, kar je povezano s cvetjem, darili in aranžiranjem. Za stranke bomo dosegljivi ves čas in prav vsakemu posamezniku se bomo prilagodili – tako s ceno, kot z izvedbo”.

Jolanda je tudi “krivec” za poslikavo na Dolu, ki je popestrila dolgočasen enobarven zid.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Priložnost za delo v Dewesoftu. Te zanima?

Trboveljsko podjetje Dewesoft ves čas išče nove sodelavce. V 20 letih kar so na trgu večajo svoje prostore, število zaposlenih in seveda tudi dobiček. Poleg...