-- OGLAŠEVANJE --

Člani izlaškega karate kluba na svetovnem pokalu

-- OGLAŠEVANJE --

Ta vikend so bili člani Karate kluba Pon Do Kwan Izlake na Svetovnem pokalu v Italiji, v Jesolu LIDO. Na tekmovanje je bilo prijavljenih 1500 tekmovalcev iz 286 ekip in 43 držav sveta. Slovenijo je, med drugimi, zastopalo 11 članov izlaškega kluba.

Prvi na vrsti je bil Filip Mikelj, ki je v kategoriji starejših kadetov nad 69 kg prišel vse do finala in dosegel prvo mesto v svoji kategoriji. Eva Hribar je v kategoriji starejših kadetinj pod 46 kg, kjer je suvereno zmagala kar dve borbi z razliko 10 točk, v polfinalu priznala premoč Bulgarki in dosegla odlično tretje mesto. Tomi Sešlar je v svoji kategoriji članov  pod 69kg prišel mimo prvega in drugega kroga z zmago in tako tik pred stopničkami žal izgubil, a prikazal je izjemen nastop. Tudi Timu Jeršu je do stopničk v kategoriji mlajših kadetov nad 69 kilogramov zmanjkalo zelo malo. Izlaški klub so na tekmovanju predstavljali še Boris Krajnc, Blaž Krajnc, Maša Udovič, Niko Sešlar, Lili Sešlar, Anaya Gaja Vozelj in Klemen Pograjc.

Spremljala sta jih trenerja Miloš Rozman in Tilen Zajc.

Trboveljski karateisti na državnem prvenstvu do velikega izplena medalj

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Mladi zagorski nogometaši odlični 5. med 40 ekipami

Med 40 ekipami na turnirju Dragan Mance CUP so mladi zagorski nogometaši dosegli vrhunsko 5. mesto. "Udeležba na takšnem dogodku je za naše mlade nogometaše...
-- OGLAŠEVANJE --