-- OGLAŠEVANJE --

Čigav glas bo štel pri razvoju regije

Po tem, ko je občina Litija postala ena od ustanoviteljic Regionalne razvojne agencije Zasavje, se je spremenilo tudi število predstavnikov sveta zavoda.

-- OGLAŠEVANJE --

Štiri letno mandatno obdobje članom sveta zavoda RRA Zasavje se izteče v juniju, nam je povedal Dejan Poboljšaj iz agencije. Ker je, s podporo na občinskih sejah občin Hrastnik, Trbovlje in Zagorje, v letošnjem letu tudi občina Litija postala ena od ustanoviteljic zavoda, se je spremenilo število članov sveta. Po novem bo sestavljen iz 11 članov in ne 9, kot je bil do zdaj. Vsaka od občin ustanoviteljic, ki so Hrastnik, Trbovlje, Zagorje in Litija, bo v svet lahko predlagala po dva predstavnika. Dva bodo predlagali tudi med zaposlenimi na agenciji, kjer so prej imeli enega predstavnika. V svetu zavoda pa bo sedel tudi predstavnik zainteresirane javnosti.

Zainteresirani lahko oddajo kandidaturo

Slednjega v RRA iščejo preko javnega poziva, ki bo odprt še do 20. maja. “Izbran kandidat se bo udeležil dveh rednih sej na leto. Možne pa so tudi izredne ter korespondenčne, odvisno od potreb in stanja,” je povedal Poboljšaj in pojasnil, da na sejah obravnavajo različne točke dnevnega reda, vsak od predstavnikov pa ima glas pri sprejemanju sklepov. Na javni poziv se lahko prijavijo zainteresirane polnoletne osebe tako, da po pošti ali na elektronski naslov agencije pošljejo svoje osebne podatke, naslov in telefonsko številko, na kateri so dosegljivi, morebitni elektronski naslov, doseženo izobrazbo in pridobljene delovne izkušnje ter razloge, zakaj želijo sodelovati kot predstavnik zainteresirane javnosti v svetu zavoda Regionalne razvojne agencije Zasavje.

Med prijavljenimi bodo predstavnika v svet imenovali župani občin ustanoviteljic.

Po novem tudi Litija med ustanoviteljicami RRA Zasavje

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Mladi zagorski nogometaši odlični 5. med 40 ekipami

Med 40 ekipami na turnirju Dragan Mance CUP so mladi zagorski nogometaši dosegli vrhunsko 5. mesto. "Udeležba na takšnem dogodku je za naše mlade nogometaše...
-- OGLAŠEVANJE --