-- OGLAŠEVANJE --

Ceste ZAPRTE, železniški promet že poteka

-- OGLAŠEVANJE --

Železniška proga med Zidanim Mostom in Hrastnikom je od danes zjutraj, od 4.30 spet odprta. Vzdrževalne ekipe Slovenskih železnic so zgodaj zjutraj za ves promet odprle oba tira glavne železniške proge Zidani Most – Ljubljana, ki je bil zaprt zaradi zemeljskega plazu. Vsi potniški vlaki vozijo po voznem redu. Mogoče so zamude, sporočajo iz Slovenskih železnic.

Na Prometno informacijskem centru obveščajo, da je regionalna cesta Hrastnik – Rimske Toplice, pri Brdcah še vedno zaprta. Obvoz je možen po lokalnih cestah.

Prav tako je zaprta glavna cesta Hrastnik – Zidani Most, pri Suhadolu, pri podvozu. Zaprta je tudi lokalna cesta Turje – Čreta. “Ceste naj bi predvidoma odprli, ko bo odtekla voda s cestišča. Kdaj naj bi se to zgodilo, pa ne še moremo napovedati,” pravijo na Prometno informacijskem centru.

Avtobusni prevozi z Izletnikom Celje na relaciji Hrastnik – Celje potekajo po voznem redu. “Trenutno vozimo z manjšimi avtobusi po obvozu čez Sedraž,” so pojasnili.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Sporni nakupi nepremičnin – DA, varnost na zasavskih cestah – NE

Skozi naselje Vače, ki je tudi turistični kraj in pot do spomenika državnega pomena - GEOSS, vodi cesta, ki jo vsakodnevno uporabljajo domačini, turisti...
-- OGLAŠEVANJE --