19.6 C
Trbovlje
nedelja, 1. avgusta 2021
ZON.siAktualnoCeste ZAPRTE, železniški promet že poteka

Ceste ZAPRTE, železniški promet že poteka

Železniška proga med Zidanim Mostom in Hrastnikom je od danes zjutraj, od 4.30 spet odprta. Vzdrževalne ekipe Slovenskih železnic so zgodaj zjutraj za ves promet odprle oba tira glavne železniške proge Zidani Most – Ljubljana, ki je bil zaprt zaradi zemeljskega plazu. Vsi potniški vlaki vozijo po voznem redu. Mogoče so zamude, sporočajo iz Slovenskih železnic.

Na Prometno informacijskem centru obveščajo, da je regionalna cesta Hrastnik – Rimske Toplice, pri Brdcah še vedno zaprta. Obvoz je možen po lokalnih cestah.

Prav tako je zaprta glavna cesta Hrastnik – Zidani Most, pri Suhadolu, pri podvozu. Zaprta je tudi lokalna cesta Turje – Čreta. “Ceste naj bi predvidoma odprli, ko bo odtekla voda s cestišča. Kdaj naj bi se to zgodilo, pa ne še moremo napovedati,” pravijo na Prometno informacijskem centru.

Avtobusni prevozi z Izletnikom Celje na relaciji Hrastnik – Celje potekajo po voznem redu. “Trenutno vozimo z manjšimi avtobusi po obvozu čez Sedraž,” so pojasnili.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Toča in neurje, najslabše v Zagorju in Trbovljah

Več gasilskih enot so morali aktivirati trboveljski in zagorski gasilci. Poleg neurja je škodo povzročala tudi toča. Nekatera območja so ostala brez elektrike. Več v...