17.5 C
Trbovlje
nedelja, 19. septembra 2021
ZON.siAktualnoČepke za ušesa pustite doma!

Čepke za ušesa pustite doma!

Društvo Infundibulum (Društvo za teorijo in prakso zvočnih umetnosti) organizira cikel koncertov pod imenom Komore zvoka (Sound Chambers). V Vašhavi RTH v Trbovljah se bodo v petek, 25. novembra, z začetkom ob 21. uri, predstavili KK NULL & BALAZS PANDI + CADLAG. Na afterpartyju pa še LIFECUTTER.

Neven M. Agalma
Neven M. Agalma

“Naša iniciativa pomeni neke vrste mentalni preskok, da se stvari v naših majhnih krajih razvijajo in segajo tudi v svet. Zasavje potrjuje, da ni omejitev, saj k nam pridejo vrhunski svetovni noise/eksperimentalni glasbeniki,” poudarja organizator dogodka Neven M. Agalma.

KK Null je projekt japonskega umetnika Kazuyuki Kishina iz Tokia, ki je eden izmed večjih imen noise glasbe na Japonskem. Balázs Pándi je eksperimentalni bobnar iz Madžarske. Od leta 2009 igra bobne in deli oder z najbolj znanim imenom japonskega noisa Merzbowom. Cadlag je noise/drone projekt, ki ga sestavljajo člani zasedb PureH, Dodecahedragraph, Extreme Smoke 57 in Earslaughter. Lifecutter je dark techno/industrial/death(c)rave elektronski projekt Domna Učakarja iz Hrastnika.

vašhava noise3

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Toliko povpraševanja, da bodo v Zasavju cepili še v soboto in nedeljo

Iz zasavskih cepilnih centrov na pragu tega konca tedna sporočajo, da odpirajo tudi sobotne termine za namen cepljenja, v Zagorju pa bodo cepili celo...