-- OGLAŠEVANJE --

Brez izpita in tudi brez vozniškega dovoljenja

-- OGLAŠEVANJE --

V minulem tednu so policisti na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še:


PP Hrastnik

V ponedeljek, nekaj pred 11. uro so v Trbovljah obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, do katere je prišlo pri vključevanju z neprednostne ceste na prednostno cesto. Policisti vodijo postopek o prekršku.

V sredo so obravnavali prijavo suma kršitve javnega reda in miru, o tem pa še nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo izvedli ustrezne ukrepe.

PP Litija

V ponedeljek dopoldan so v Litiji obravnavali sum kaznivega dejanja groženj, moški je grozil drugemu moškemu. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo. Policisti zoper kršitelja vodijo postopek o prekršku.

V popoldanskem času so v Litiji obravnavali prometno nesrečo na parkirišču z udeležbo dveh vozil. Policisti zoper povzročitelja vodijo postopek o prekršku.

Prav tako popoldan so v okolici Litije obravnavali sum kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari oziroma osebnega vozila. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

V torek so v dopoldanskem času imeli v postopku voznika, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola (0.45 mg/l). Vozilo so mu zasegli, in podan bo obdolžilni predlog na sodišče.

Dan kasneje, nekaj po 11. uri so na Vačah obravnavali prometno nesrečo med osebnim in tovornih vozilom, v kateri je nastala materialna škoda. Do nesreče je prišlo zaradi nepravilnega srečanja med vozili. Zaradi razjasnitve okoliščin še zbirajo obvestila. isti dan dopoldan so obravnavali tudi prometno nesrečo z udeležbo divjadi v Gabrovki.

Ob 12.30 uri so v Litiji imeli v postopku voznika osebnega vozila, ki je za več kot 50 km/h prekoračil hitrost v naselju. Začasno mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje, zoper njega pa bo podan obdolžilni predlog na OS Trbovlje.

V četrtek so v eni izmed trgovin v Litiji obravnavali sum kaznivega dejanja tatvine, dejanja je osumljen znani osumljenec. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Občanu so zasegli dve motorni žagi, za katere se je izkazalo, da izhajata iz kaznivega dejanja storjenega na območju Trebnjega. Osumljen je kaznivega dejanja prikrivanja.

PP Zagorje ob Savi

V ponedeljek so obravnavali prometno nesrečo z udeležbo treh vozil v Zagorju ob Savi, ki se je zgodila zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji. Policisti zoper povzročitelja vodijo postopek o prekršku.

Prometno nesrečo z materialno škodo so v Zagorju obravnavali v torek, kjer so ob izpolnjenih pogojih izdali obvestilo o odstopu od preiskave prometne nesreče. V delu so imeli tudi nepravilno parkiranje osebnega avtomobila v Zagorju ob Savi, kjer zoper lastnika vodijo postopek o prekršku.

V sredo sum kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari – obeležja na Domu Ljudske obrambe v Zagorju ob Savi. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo. Isti dan so policisti izvedeli tudi za sum kaznivega dejanje izsiljevanja preko spletne aplikacije. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Zagorski policisti so v sredo vodili tudi postopek o prekršku v prometni nesreči, kjer je bil samoudeležen voznik, ki je bil lažje poškodovan.

V četrtek še kršitev javnega reda in miru. Policisti zoper kršitelja vodijo postopek o prekršku.

PP Trbovlje

V ponedeljek sum kaznivega dejanja nasilja v družini, kjer so kršitelju izrekli prepoved približevanja.

Naslednji dan pa so večkratnemu kršitelju cestno prometnih predpisov zasegli vozilo.

V Trbovljah se je v četrtek zgodila prometna nesreča z materialno škodo, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in voznik mopeda, kjer so policisti ob izpolnjenih pogojih izdali obvestilo o odstopu od preiskave prometne nesreče.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Objavljamo seznam lokacij, kjer bodo jutri merili z radarji!

Maraton nadzora hitrosti bo na teh lokacijah potekal jutri, 19. aprila med 6. in 18. uro. Z vnaprejšnjim obveščanjem voznikov in objavo lokacij želijo...
-- OGLAŠEVANJE --