-- OGLAŠEVANJE --

Bodo v novo šolsko leto vstopili z novim ravnateljem

-- OGLAŠEVANJE --

Zagorska osnovna šola, ki je v lanskem letu praznovala obletnico 120 let delovanja, naj bi letos novo šolsko leto pričela z novim ravnateljem oziroma ravnateljico.

Svet zavoda Osnovne šole Toneta Okrogarja v Zagorju je konec februarja razpisal delovno mesto za ravnatelja. Za imenovanje na funkcijo ravnatelja mora kandidat izpolnjevati pogoje v skladu z zakonom ter imeti pedagoške, vodstvene, organizacijske in druge sposobnosti za uspešno vodenje zavoda. K pisni prijavi bo moral zainteresirani za delovno mesto priložiti še dokazila o izobrazbi, nazivu, opravljenem strokovnem in ravnateljskem izpitu, delovnih izkušnjah v vzgoji in izobraževanju, program vodenja zavoda za mandatno obdobje, zaželen je tudi kratek življenjepis. Poleg naštetega bo moral k prijavi dodati še potrdilo o nekaznovanosti in potrdilo sodišča, da ni v kazenskem postopku, ki ne sme biti starejše od 30 dni.

Znova bo za sprejem na delovno mesto kandidirala tudi zdajšnja ravnateljica Nataša Grošelj. “Vem, kaj je tisto, kjer bi si želela narediti izboljšave. Kar nekaj načrtov je še za naprej,” je pojasnila in dodala, da imajo tudi še nekaj odprtih projektov, ki bi si jih z ekipo, v kateri je že 10 let, želela zaključiti.

Zainteresirani lahko prijavo na delovno mesto, ki je objavljen v Uradnem listu Republike Slovenije, pošljejo na naslov sveta zavoda šole do 18. marca. Izbrani kandidat bo z delom za polni delovni čas pričel 1. avgusta, imenovan bo za dobo 5 let.

Dnevni center za otroke v Zagorju

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

-- OGLAŠEVANJE --