-- OGLAŠEVANJE --

Bo slaba banka prodala propadajoč objekt?

-- OGLAŠEVANJE --

Poslovni objekt v zgornjih Trbovljah že nekaj časa sameva in propada. Stvari je v svoje roke vzela slaba banka.

Bo kdo kupil poslovni objekt?

Na Savinjski cesti, nad Komunalo in pod Gasilskim domom, je svoj čas posel cvetel. Interdiskont, Hardi, diskoteka, pivovarna, fitnes center in še kaj bi se našlo. Danes pa stavba sameva, razbita okna, iz tal že uspeva rastlinje – je torej v izredno slabem stanju in potrebna celovite prenove.

Prodamo!

Vsak, ki se na dnevni bazi vozi ali sprehaja mimo objekta, je verjetno že opazil tablo slabe banke oziroma Družbe za upravljanje terjatev bank (DUTB), ki poslovni objekt prodaja.  Na spletni strani DUTB smo izvedeli, da se prostor prodaja že skoraj eno leto, od lanskega novembra.

Gre za 2.824 kvadratnih metrov velik prostor, ki se nahaja na zemljišču velikosti 3.505 m2,  primernem za skladišče, proizvodnjo, gostinsko ali trgovsko dejavnost. Informativna cena nepremičnine je 226.000,00 evrov. DUTB zbira neobvezujoče ponudbe in odloča o vsaki posebej.

Slaba banka na pomoč, zanimanje je.

Slaba banka sicer upravlja s terjatvami dolžnikov Nove ljubljanske banke (NLB). Njeni krediti so bili preneseni na DUTB s strani NLB. DUTB upravlja posojila, premoženje in v končni fazi odprodaja premoženje, z izkupičkom pa se poplačajo dolgovi. Tako je tudi zgoraj omenjena nepremičnina pristala v lasti DUTB.

Zastopnik slabe banke na trgu nepremičnin je podjetje ABC nepremičnine, ki objekt za DUTB prodaja od maja. Kot nam povedo, je povpraševanja kar nekaj, nič pa še ni zakoličeno, saj je v objekt potrebno veliko vložiti. Pozna se, da prostor že nekaj let ni bil aktiven. Objekt je sicer zasnovan funkcionalno in predstavlja veliko možnost ureditve po lastnih željah. 

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

-- OGLAŠEVANJE --