-- OGLAŠEVANJE --

Bo hrastniška šola pripravljena za prvi šolski dan?

-- OGLAŠEVANJE --

Letošnje šolsko leto bo za hrastniške osnovnošolce nekaj posebnega. To bo leto, ko se bodo šolarji iz Dola in Hrastnika družili vsak dan.

Energetske prenove še niso končane

Obnova podružnične šole na Dolu pri Hrastniku je velik zalogaj za Hrastnik, obenem pa istočasno poteka še energetska prenova Športne dvorane na Logu in matične šole v Hrastniku. In, ker so vse glasnejše govorice, da dela na šoli v Hrastniku ne bodo končana pravočasno, torej ko bodo šolarji prestopili prag prvič po poletnih počitnicah, smo preverili.

Delali bodo še v septembru

1. in 2. razred dolskih učencev bosta v Glasbeni šoli Hrastnik.

“izvajalec zagotavlja, da bodo vsa dela v notranjosti šole pravočasno končana” zagotovi ravnateljica Marina Kmet, ki pa dopušča možnost, da se bodo nekatera dela na zunanjem delu šole izvajala tudi v septembru. Na občini niso najbolj zgovorni na to temo, vse informacije naj bi podala kar Kmetova.

Hrastniška šola bo letos imela še dve dodatni učilnici, ki so že pripravljeni, da se vanje namesti pohištvo. Do 1. septembra bodo urejeni za oba razreda petošolcev, obljubi ravnateljica.

Ravnateljica, Marina Kmet.

Dislocirani enoti v Glasbeni šoli in Podkraju sta urejeni, vsaj kar se pohištva tiče, že od junija. Še kakšen teden, dva kasneje od načrtovanega naj bi se začela uporabljati tudi Športna dvorana na Logu, smo neuradno izvedeli, obnavljali naj bi še parket, kar sprva ni bilo predvideno.

Največja zagonetka za prihajajoče šolsko leto je organizacija prevozov. Včeraj je šola na spletni strani objavila urnik, ker pa so starši še vedno v dilemi, na šoli predlagajo naj na šolo pokličejo ali pošljejo elektronsko sporočilo. Več TUKAJ!

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Iz pašnika v Ravenski vasi je neznani tat odpeljal koze

PP Trbovlje Policisti so obravnavali prijavo kaznivega dejanja zatajitve. Prijaviteljica je na območju Trbovelj izgubila mobilni telefon znamke Xiaomi Redmi note 11, ki si ga...
-- OGLAŠEVANJE --