-- OGLAŠEVANJE --

Bazen nared do poletne sezone?

Bodo poškodovani trboveljski letni bazen uspeli popraviti do začetka letne sezone?

-- OGLAŠEVANJE --

Na letnem bazenu je namreč odstopila keramika in del prelivnega roba, pravi direktor Zavoda za šport Trbovlje Edvard Bravec“Poškodbe smo opazovali že v prejšnjih sezonah, zdaj pa je keramiko res potrebno zamenjati, da ne bi odpadla med poletno sezono.”

poškodbe bazena1Ugotovili so, da keramika odstopa zato, ker je školjka bazena ometana s hidroskopično, blago prepustno snovjo, ki nase veže vodo, je pojasnil Bravec. Posebnih bojazni, da je poškodovana tudi školjka bazena ni, bodo pa izvedli analizo. V teh dneh si bazen ogledujejo tudi statiki, tako da bodo do konca tedna imeli natančne informacije o škodi, je povedal Bravec.

Sanacija bo stala od 15. do 20.000 evrovbazen trbovlje obnova1

Stroški celotne sanacije, s kompletno zamenjavo ploščic in prelivnega roba, bodo po Bravčevih besedah znašali od 15 do 20.000 evrov, ki jih bo plačal investitor, torej Zavod za šport Trbovlje.

Do 1. junija, ko naj bi se začela letošnja kopalna sezona, seveda, če bo seveda vreme primerno, bo bazen pripravljen na kopalce, je še zagotovil Bravec.

Morda jim bo uspelo preseči tudi lanski rekord. 

letni bazen Trbovlje

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Mladi zagorski nogometaši odlični 5. med 40 ekipami

Med 40 ekipami na turnirju Dragan Mance CUP so mladi zagorski nogometaši dosegli vrhunsko 5. mesto. "Udeležba na takšnem dogodku je za naše mlade nogometaše...
-- OGLAŠEVANJE --