-- OGLAŠEVANJE --

Bi postali del naših novic? Pridite danes na medijsko delavnico

Skupaj z Zasavsko ljudsko univerzo smo pripravili kratko medijsko delavnico, kjer vam bomo razkrili, kako se pripravljajo novice v uredništvu ZON.si.

-- OGLAŠEVANJE --

Medijska delavnica portala ZON.si, 8. 5. 2024 ob 17. uri, ZLU Zagorje (bivša glasbena šola na Cankarjevem trgu).

Tako Maruša v našem uredništvu pripravlja novice.

Vedno je možnost, da postanete soustvarjalec zasavskih novic. Več glav več ve in več parov oči več vidi. Tako z veseljem v naše vrste sprejmemo tudi zunanje poročevalce. Pa brez skrbi – ne pričakujemo, da boste samostojno pripravili novico za objavo. Lahko pa nam pomagate pri pripravi in pridobivanju informacij.

Več kot 90.000 bralcev v enem mesecu

V zadnjem mesecu smo imeli kar 94 tisoč bralcev na portalu Zasavskih onlajn novic. Posamezni članki presežejo številke kot so 40.000 ogledov. Ali ne bi bilo razburljivo vedeti, da ste del priprave takšnih vsebin tudi vi?

Spletni portal ZON.si je letos dočakal tudi korenito prenovo in prav posebne funkcije registriranim uporabnikom omogočajo to, kar noben drug slovenski portal ne omogoča.

Več pa v živo!

 

 

Prenovo je financirala fundacija Journalismfund Europe Local Media for Democracy.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Mladi zagorski nogometaši odlični 5. med 40 ekipami

Med 40 ekipami na turnirju Dragan Mance CUP so mladi zagorski nogometaši dosegli vrhunsko 5. mesto. "Udeležba na takšnem dogodku je za naše mlade nogometaše...
-- OGLAŠEVANJE --