-- OGLAŠEVANJE --

50 električnih koles v Zagorju, sistem pa takšen kot v Munchnu, Dubaju …

-- OGLAŠEVANJE --

Povzeli bomo najmodernejši sistem v Sloveniji, odločno opisuje projekt električnih koles prvi mož Zagorja, Matjaž Švagan.

O podrobnostih še ne želijo govoriti, niti o znesku, saj je projekt pripravljen na številne nadgradnje. Smo pa izvedeli, da bodo Zagorjani imeli sistem, ki je že uveljavljen in bo z registracijo v Zagorju mogoče izposojati kolo tudi drugje po svetu, kjer imajo ali pa bodo imeli podoben sistem. Naprimer v Munchnu, Dubaju, pa tudi v Laškem in Celju naj bi kolesarili na podoben način.

Prvi vožnje šele prihodnje leto

Kolesa naj bi dobili že letos in dali v uporabo v začetku prihodnjega leta. Sicer pa je že vse pripravljeno za nizki štart, zagotovi Švagan.

In vprašamo, kaj pa, če bodo tudi z zagorskimi kolesi uporabniki tako neprijazni, kot se je zgodilo v Trbovljah, da so morali kolesa začasno umakniti iz obtoka. »Zaupam svojim občanom in občankam, da bodo spoštovali, kar so dobili v uporabo« pravi župan, ki si želi, da ga ne bi razočarali.

Odločili so se za sistem, ki bo kompatibilen z izposojo koles tudi v drugih krajih, tako v Sloveniji kot v svetu.

Zagorje bo postavilo 5 postajališč – železniška postaja, center Zagorja – postaja Helfarja, Evropark oz. OIC Selo,  Čebinov travnik – Kisovec in Izlake pri zgradbi KS.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Objavljamo seznam lokacij, kjer bodo jutri merili z radarji!

Maraton nadzora hitrosti bo na teh lokacijah potekal jutri, 19. aprila med 6. in 18. uro. Z vnaprejšnjim obveščanjem voznikov in objavo lokacij želijo...
-- OGLAŠEVANJE --