-- OGLAŠEVANJE --

32. planinsko srečanje na Kopah

Na povabilo DI Slovenj Gradec smo se tudi letos z veseljem udeležili planinskega srečanja invalidov na Kopah.

-- OGLAŠEVANJE --

Dan se je pričel deževno, oblačno, hladno, kar pa nas ni ustavilo in v polnem številu smo se zbrali na dogovorjenem mestu. Na poti proti Mislinjski dolini so se oblaki razgrinjali in počasi so skozi rahle meglice posvetili sončni žarki. Na Kopah so nas prijazno sprejeli gostitelji in pisana druščina članov društev invalidov iz vseh koncev Slovenije.

Srečanje se je pričelo z govori gostiteljev, vabljenih in podpredsednice ZDIS ter kulturnim programom. Posebna čast pa je bila izkazana najstarejšim udeležencev posameznih društev invalidov. Po uradnem delu pa smo se podali na pot do Ribniške koče, oglede lepo obloženih stojnic, nabirati in okušati bolj redke borovnice, zdravilne ‘rožce’ in se zavrteli ob prijetnih zvokih. Do solz smo se nasmejali odličnemu humoristu ‘holcarju’ in uživali ob poslušanju odličnega mladega harmonikarja.Lepo je bilo srečati stare znance in prijatelje. Kar prehitro je minilo in že smo se vračali proti domu.

Vse člane DI Hrastnik pa vabim, da se v soboto, 20. avgusta udeležijo društvenega piknika pri planinski koči na Kopitniku – prijavite se pri poverjenikih oziroma na društvu.

Jerica Laznik

Srecanje_invalidov_na_Kopah__(3)

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

FOTOGALERIJA: Gasilci so se sami “lotili” evropskih projektov, s katerimi posodabljajo svoje prostore in opremo

Kar sami so pripravili projekt, se javili na razpis za evropska sredstva in z njimi postavili sončno elektrarno na streho ter prenovili prostore. Gasilski...
-- OGLAŠEVANJE --