20 C
Trbovlje
ponedeljek, 26. julija 2021
ZON.siAktualnoPotrjen trboveljski projekt št. 2

Potrjen trboveljski projekt št. 2

Občina Trbovlje bo prejela skoraj 1,74 milijona evropskih sredstev ter skoraj 580.000 evrov državnih sredstev za izvedbo projekta Infrastrukturna posodobitev obrtno-industrijske cone Nasipi. Kar v skupnem znesku pomeni 2,3 milijona evrov nepovratnih sredstev.

Industrijska cona Nasipi popolnoma preurejena

Infrastrukturna posodobitev cone bo med drugim obsegala ureditev kanalizacije, vodovodnega, elektro, plinovodnega in kabelskega omrežja, sanacijo brežin in ureditev krožnega križišča.

In kot pravijo na občini, naj bi z urejeno OIC Nasipi v Trbovljah dobili sodobno opremljeno okolje, ki bo zagotavljalo ustrezne pogoje za delovanje mikro, malih in srednje velikih podjetij, s tem pa ustvarjanje novih delovnih mest, kar bo prispevalo k gospodarskemu razvoju, ne zgolj občine Trbovlje, temveč tudi celotne zasavske regije. Projekt je občina zasnovala v sodelovanju s trboveljskimi podjetniki oziroma gospodarstveniki.

Nasipi so drugi trboveljski projekt iz programa za izvajanje evropske kohezijske politike, ki je bil potrjen v Trbovljah. Prvo kljukico so naredili s podjetniškim inkubatorjem.

Potrjeno je! Dvomilijonski projekt ima zeleno luč!

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Nastavite budilke! Že jutri prvi zasavski nastop!

Čez nekaj minut se uradno pričnejo Olimpijske igre 2020, ki jih bomo lahko spremljali tudi na nacionalni televiziji. Prvi Zasavec, ki bo nastopil na...