11.3 C
Trbovlje
sobota, 30. septembra 2023
ZON.siAktualnoV Trbovljah se obeta nov športni center

V Trbovljah se obeta nov športni center

Nov športni center s programom za fitnes, dvema pokritima igriščema za padel tenis in rehabilitacijskim programom naj bi v prvi polovici prihodnjega leta postavili v Trbovljah.

Radi bi gradili na območju bivše STT

Bojan Kovačič

“Razgovori glede lokacije so v zaključni fazi. Najprimernejše bi bilo območje bivše Strojne tovarne Trbovlje, ki naj bi bilo po mojih informacijah v prodaji, celoten objekt, tudi v spodnjem delu, naj bi novi lastniki porušili,” nam je pred časom povedal idejni vodja projekta A2 Padfit športni center Bojan Kovačič, ki naj bi se projekta lotil v sodelovanju s podjetjem Hervis.

Športni center bo zaprtega tipa, namenjen pa bo, pravi Kovačič, vsem generacijam od 5 do 90 leta. Dopoldanski termini bodo na voljo tudi za vrtce in šole, popoldanski za srednješolce, študente, družine …

Padel tenis, fitnes, rehabilitacija, …

Padel tenis je po Kovačičevih besedah najhitreje rastoča igra z loparji na svetu, za katero ne potrebujete predznanja. Fitnes vadba bo vodena, vsak uporabnik pa bo opremljen s čipom za takojšnjo sprotno analizo. Rehabilitacijski program bo namenjen vsem, ne le športnikom, na voljo bodo specialist ortoped, športni psiholog in fizioterapevt. V klubu bo tudi gostinska ponudba in otroški kotiček.

“Drugačni bomo od konkurence. Družba je že ustanovljena. Igrišča so že v Ljubljani in Kopru, širili se bomo tudi v Celje. Zamik gradnje je možen le zaradi lokacije, športni center pa bo v Trbovljah v vsakem primeru,” zagotavlja Kovačič, ki je svoj projekt razvijal tudi v okviru projekta Podjetno v svet podjetništva.

SORODNI ČLANKI:

V mesto prihaja nov trgovec

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

POPOLNA zapora enosmerne v Trbovljah

Zaradi izvedbe talnih označb bo v nedeljo, 1. oktobra 2023, od 8. do 12. ure veljala popolna zapora Ulice 1. junija na odseku od Dežmana...