17.7 C
Trbovlje
sobota, 25. septembra 2021
ZON.siAktualnoNevaren S-ovinek čakajo spremembe

Nevaren S-ovinek čakajo spremembe

Neustrezna razsvetljava, brez pločnika, nevaren cestni odsek, avtobus pa ustavlja kar na cesti. To je vsakdan krajanov, ki živijo ob cesti "čez Slačnik".

A obetajo se boljši časi in dolgo obljubljeno avtobusno postajališče na nevarnem S ovinku pri klubu Mesečina bo, kot pričakujejo na Direkciji za infrastrukturo, urejeno že v začetku prihodnjega leta.

Pa ne le postajališči

avtobusna slačnik3Govorimo torej o odseku ceste, ki se nahaja na območju priključka za naselje “Prapreče” in poteka v nepregledni S-krivini, v območju katere se nahajata tudi neurejeni avtobusni postajališči na vozišču.

Poleg avtobusnih postajališč pa naj bi tokrat uredili tudi čakališča ter površine za pešce, torej pločnike, označitev prehoda za pešce, ustrezno cestno razsvetljavo ter prometno signalizacijo in opremo.

Nova situacija v grafičnem prikazu. Obkroženi sta avtobusni postajališči. (vir: DRSI)
Nova situacija v grafičnem prikazu. Obkroženi sta avtobusni postajališči. (vir: DRSI)

Išče se izvajalec

Trenutno iščejo izvajalca za ureditev avtobusnega postajališča AP Trbovlje – Flere, ob državni cesti R1-221, odsek 1219 Zagorje – Bevško v dolžini 210 metrov. Ta bo izbran na podlagi prejetih in analiziranih ponudb.

 

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

So drugačni – pa kaj potem! Vsak je dragocen diamant …

Z naraščanjem življenjske dobe narašča tudi število obolelih ljudi za demenco. Alzheimerjeva bolezen je najpogostejši vzrok demence, ki se začne neopazno in postopoma napreduje. Včeraj...

Funk Fu z novim singlom Skica

Pokopališke poti do nove podobe

Obvestilo o POPOLNI zapori parkirišč